(VIDEO) AKIBAT CURANG DENGAN SUAMI ORANG, WANITA INI DIBOG3LKAN SEBELUM DIARAK DI TEMPAT AWAM

Sharing is caring!

Kecurangan merupakan salah satu punca runtuhnya sesebuah perkahwinan itu.

Loading...

Sekiranya di China, perbuatan curang boleh mendatangkan masalah besar kepada wanita itu, lebih-lebih lagi sekiranya wanita itu didapati berlaku curang dengan suami orang lain.

 

Seorang wanita di China telah ditelanjangkan dan kemudiannya diarak mengelilingi bandar tanpa seurat benang.

 

Wanita itu telah ditangkap sedang berdua-duakan dengan seorang lelaki yang merupakan suami orang di dalam sebuah bilik hotel di wilayah Sichuan, China

Loading...

Di China, sudah menjadi kebiasaan, wanita yang ditangkap ini akan dimalukan seperti ditelanjangkan ataupun dipukul oleh isteri lelaki tersebut bagi tujuan memberi peringatan dan pengajaran kepadanya.

 

Selain itu, gambar dan video wanita itu akan diambil bagi tujuan kenang-kenangan dan juga untuk memalukan mangsa pada masa akan datang.

 

Selain itu, suami yang berlaku curang juga tidak akan terlepas daripada sebarang hukuman.

Selalunya suami tidak akan dipukul oleh isteri, tetapi sebagai gantinya, harta benda yang berharga seperti kereta ataupun telefon bimbit akan dirosakkan oleh isteri-isteri mereka.

 

Sumber:taikotaitv

Baca selanjutnya…………..

BERHATI-HATILAH WAHAI WANITA!PERKARA INI MEMBUAT LELAKI TERANSANG 30 KALI SEHARI…

Kenapa wanita tu senang menjadi fitnah? hum..memang itulah hakikatnye.. kerana wahai wanita, Allah telah jadikan anda makhluk paling cantik dipandang mata, andalah sebaik-baik perhiasan yang mampu menarik pandangan setiap mata di sekitarmu..

01.Ada yang pakai tudung singkat. Julurnya diikat ke belakang. Atau diikat ke leher. Maka nampaklah ‘kegebuan’ leher dan dadanya. Sedangkan dalam khutbah tadi, khatib membacakan ayat al-Quran yang meminta wanita melabuhkan tudung, menutup bahagian dada mereka.

02.Ada pakai tudung, tapi pakai T-shirt pendek. Malah ada yang pakai T-shirt tanpa lengan. Sudah tu ketat pula. Bukankah lengan itu aurat. Bahaya mendedahkan lengan yang ‘gebu’ itu. Yang dahsyatnya, ada pakai T-shirt singkat yang dipadankan dengan jeans terlondeh. Jadi apabila membongkok atau duduk, nampak seluar dalam, malah kadang-kadang alur bontot.

03.Ada pakai tudung, tapi pakai jeans teramat ketat. Alur punggung pun terbelah dua. Bentuk bontot pun terserlah. Apa nak jadi ni?

04.Ada yang pakai tudung, tapi pakai kebaya ketat. Tidak cukup dengan tu pakai ‘kain koyak’ pula. Apabila berjalan, terserlahlah ‘kegebuan’ betis malah kadang-kadang paha pun tersembul.

05.Ada yang pakai tudung, tapi pakai kain singkat, macam skirt mini. Kaki bukan auratkah? Pakailah stokin!!!!!!!

06.Ramai perempuan pakai tudung, tapi bermekap tebal dan berwangi-wangian. Bibir merah menyala. Menunjukkan aksi seksi pula tu.

07.Ada perempuan bertudung, ‘merendek’ pula dengan pacar di bangku stesen bas dan pusat beli-belah. Ini menjatuhkan imej wanita bertudung.

08.Ramai perempuan suka pakai kasut bertumit tinggi. Apabila berjalan berbunyilah, tang, tang, tang. Dalam khutbah tadi, khatib memberitahu tidak boleh timbul bunyi yang boleh menaikkan syahwat lelaki.

Syahwat Lelaki

Berkenaan syahwat lelaki ini, saya berpendapat kebanyakan perempuan tidak memahaminya.

Ini kerana perempuan dan lelaki tidak sama dari segi biologi keinginannya.

Lelaki mudah saja naik syahwatnya sedangkan perempuan tidak. Kebanyakan perempuan ingat lelaki macam dia. Itu tidak benar sama sekali.

Seorang rakan saya memberitahu, satu kajian mendapati lelaki terangsang secara puratanya sebanyak 30 kali sehari. Ini sudah semula jadi. Bukan dibuat-buat. Jadi bukan sesuatu luar biasa jika lelaki naik syahwatnya jika melihat aurat perempuan.

Itu normal. Jadi untuk selamat dunia akhirat, lelaki dan perempuan wajib jaga aurat masing-masing. Ikut saranan al-Quran dan hadis. Tafsiran ajaran al-Quran dan hadis disampaikan oleh ilmuan agama seperti khatib Jumaat itu.

Pandai-pandailah nanti menjawab dan berdalih di hadapan Allah.. Tak takut ke?

Saya perhatikan sekarang ini ramai perempuan bertudung. Alhamdulillah, tetapi yang tidak sedapnya, semakin ramai wanita bertudung tetapi tidak menutup bahagian sensitif.
Lepas tu, disalahkan pula lelaki mata keranjang… Lelaki buaya darat… Lelaki mengganggu… Lelaki sexual harashment… Sape suruh buat-buat suara manja? Sape suruh? Sapa suruh telanjang dikhalayak ramai? Akhir zaman, wanita berpakaian, tetapi hakikatnya mereka berbogel… Sape yang cakap tu?

Lelaki dan perempuan ikut saja panduan al-Quran dan hadis jika mahu selamat.

Jangan mahu dibantah hukum-hakam agama. Hendak Seribu Daya, Tak Hendak Seribu Dalih.. Wallahua’lam

Loading...