Tak sangka ada jugak yang perasan, ketua juri tidak pernah komen saya..”-Elyana Buat Pengakuan Terbuka Sekali Lagi, Jawab Isu Juri Di GV4

Sharing is caring!

Selain Isu Pamoga , Elyana turut sempat menjawab soalan tentang juri di program Gegar Vaganza 4.

Dia tidak menyangka ada juga peminat yang sedar ada juri yang ‘takut’ untuk memberi komen tentangnya apabila ditanya beberapa soalan tentang tema minggu yang akan datang.

Loading...

“Tak sangka ada jugak yang perasan. Ya, ketua juri tidak pernah komen saya. Tak tahu kenapa mungkin dia tidak suka saya kot,” jelasnya dengan nada yang cukup tenang.

Bagaimanapun, Elyana engan mengulas lebih lanjut tentang juri sewaktu sesi latihan. Harap tiada isu yang terlalu serious berlaku

Isu Pamoga:

Menurut Elyana, sebenarnya minuman yang diberinya setiap minggu tidak sesuai buatnya kerana mempunyai kandungan gula yang terlalu tinggi dan mengandungi gamat yang tidak baik untuk pesakit kanser.

Loading...

Pada mulanya kami faham apa yang cuba disampaikan olehnya. Namun situasi menjadi agak pelik apabila penyanyi yang menghidapi kanser tahap empat ini secara tiba-tiba menjadi sungguh sensitif.

Tambahnya, niat sebenarnya hanya mahu menolong promosikan produk tersebut namun pihak tersebut ada bercakap sesuatu tentang dirinya hingga buat kan diri nya tidak mahu beri kerjasama pada individu tersebut.

“Dah dia minum ke tidak, tak kan lah nak cakap tak minum sebab tidak bagus. Kini konon nak menolong tetapi kalau dia pon cakap saya macam ni, tak kuasa aku nak tolong orang macam tu!” tegas nya dalam video Insta Live.

Apabila disoal mengapa dia terus mempromosikan produk tersebut secara terbuka di atas pentas, Elyana menjawab itu hanyalah sebahagian dari caranya untuk berbahasa denga orang.

“Biasalah bila dihadapan kamera orang berbudi kita berbahasa tetapi memandangkan orang tidak berbudi hanya berbahasa di atas itu, jadi saya berterus terang di sini. Saya tidak minum.

“Tetapi bila ditanya, saya cakap lah. Tak akan lah nak cakap tak minum tak bagus, ” jawab nya dengan jujur.

sumber era viral

_____________________________________
12 GAMBAR – ‘AFEEQ ANAQI’, NAMA ANAK SULUNG AMYRA & AMAR..

Setelah sekian lama menanti dan berteka-teki tentang baby AA, akhirnya nama anak sulung pasangan selebriti, Amyra Rosli dan Amar Baharin yang dilahirkan pada 15 Oktober lalu itu didedahkan.

Pernah meminta pengikutnya teka apakah nama anaknya melalui Instagram sambil memberi klu huruf hadapan ‘AA’, kini Amyra menerusi Insta Stories telah berkongsi dimana mereka memilih nama ‘Afeeq Anaqi’ untuk anak mereka.

Malah, nama akaun Instagram @amyramarjr. turut ditukar kepada nama sebenar anak mereka iaitu ‘Afeeq Anaqi’.

Klik untuk gambar besar

Bukan itu sahaja, malah dislay picture untuk akaun tersebut juga telah ditukar kepada wajah anak mereka yang lebih jelas kelihatan.

Teruja dengan perkongsian kedua pasangan ini, ruangan komen di IG Afeeq yang kini mempunyai 109k pengikut itu dihujani dnegan ucapan-ucapan positif.

Apapun, semoga Afeeq Anaqi membesar menjadi anak soleh serta berbakti kepada kedua ibu bapanya.

sumber

Loading...