SAINTIS CIPTA PENGGANTI WANITA UNTUK LELAKI YANG KESEPIAN.

Sharing is caring!

Lambakan patung untuk lelaki kesepian di pasaran menjadikan patung ini kurang istimewa dan kurang mendapat sambutan.

Loading...

Menyedari perkara ini, Real Doll yang merupakan sebuah syarikat yang memang terkenal dengan kepakaran mereka di dalam menghasilkan robot-robot jenis pengganti ini telah tampil dengan innovatif terbaru mereka.

Salah satu sebab utama yang menjadikan patung-patung pengganti wanita ini kurang mendapat sambutan adalah disebabkan oleh faktor ketiadaan emosi oleh patung-patung ini berbanding dengan wanita sebenar dan ini menjadikannya seperti sebuah patung yang tidak bernyawa.

Mengguna sistem AI yang terbaru dan teknologi yang canggih, syarikat tersebut telah berjaya memprogramkan pelbagai jenis emosi yang cukup untuk membuatkan pelanggan mereka berasa disayangi oleh seorang teman wanita atau isteri yang penyayang.

Loading...

Sementara itu,

LELAKI YANG KANTOI BUAT AKSI BIADAP DI KAUNTER DOMINO’S PIZZA BENGANG DIHUKUM! KORANG MESTI TERKEJUT APA HUKUMAN YANG HAKIM KENAKAN TERHADAP MEREKA

PASANGAN yang ditangkap melakukan seks di sebuah restoran pizza Domino’s terlepas hukuman penjara.

Rakaman CCTV menunjukkan Daniella Hirst dan Craig Smith melakukan seks dan aksi tidak senonoh di tepi kaunter restoran tersebut sambil pekerja di situ lalu-lalang, awal tahun ini.

Pasangan tersebut yang melakukan adegan terlampau itu di cawangan Castle Road, di Scarborough, muncul di Mahkamah Majistret Scarborough petang Selasa.

Hirst, 29, dari Bridlington, dikenakan perintah komuniti 12 bulan dan perintah berkurung selama 23 minggu.

Dia juga diperintahkan untuk menjalani pemulihan selama 10 hari dan diperintahkan untuk membayar surcaj £85.

Smith, 31, juga dari Bridlington, turut dikenakan perintah kemasyarakatan 12 bulan, termasuk 23 jam perintah berkurung.

Dia juga diperintahkan untuk menjalani 15 hari pemulihan, 200 jam kerja tanpa gaji dan membayar surcaj £85.

Apabila diberitahu bahawa dia perlu melakukan pekerjaan selama 200 jam, dia dilaporkan bengang dan menjerit.

“Mengapa saya perlu dikenakan tambahan (hukuman) itu?!’
Malah dia juga mengeluarkan kata-kata kesat terhadap pemberita di luar mahkamah.

Majistret, ketika perbicaraan menyaksikan rakaman 18 minit yang menunjukkan pasangan itu berkunjung ke kedai pizza pada Februari lalu.

Video itu menunjukkan mereka memesan makanan, mundar-mandir di sekitar sebuah kon kuning, sebelum Hirst melakukan seks oral terhadap Smith.

Mereka kemudiannya dilihat melakukan hubungan seks dalam keadaan bersandar di kaunter.

Scott McLoughlin, peguam pasangan itu memberitahu mahkamah kejadian itu berlaku selepas pasangan itu minum minuman keras. -metroUK

Semoga tindakan jijik pasangan ini tidak ada yang menjadi ikutan oleh anak remaja zaman kini yang ada sebahagiannya tanpa segan silu bercium mulut di tempat awam. Siap letak dalam media sosial lagi

kredit:dunia web

Loading...