JANGAN BELI MYVI TERBARU YANG AUTO ..DAH ADE MASALAH DETECT OLEH CUSTOMER IAITU SEORANG PAKCIK..(.UMUR 62)

Sharing is caring!

Image result for myvi 2018

Jangan beli Myvi terbaru yang AUTO ..dah ade masalah detect oleh customer iaitu seorang pakcik..(.umur 62)

lnilah masaalahnya.

Loading...

Bila siang, kereta dia boleh jalan. Bila malam tak boleh jalan pulak….

Selepas seminggu dengan perasaan marah, dia pergi ke tempat dia beli dan komplen.

Pomen pun test drive, ” ok aje pakcik! takkan malam tak boleh jalan, pakcik betul ke ni? ”

Pakcik tu jawab, “Siang pakcik masuk gear D (day), ok jer, Bila malam pakcik masuk gear N (night). Langsung tak mahu jalan. Apa bodoh punya kereta niiiii…

Pomen pengsan tergolek ….

Cerita Seterus nya…

Loading...

Sekolah

Jam sudahpun menunjukkan pukul tujuh pagi. Salam masih lagi berdengkur. Ibunya pun segera mengejutkannya untuk ke sekolah. Ibu: Salam? Salam? bangun nak, pergi sekolah, nanti kamu terlambat. Salam: Alah emak? Salam tidak mahu pergi ke sekolah! Ibu: Apa, tidak mahu pergi sekolah?! Baik. Salam berikan emak dua sebab mengapa Salam tidak mahu ke sekolah. Salam:

Semua murid-murid tidak suka Salam. Guru-guru di sekolah pun tidak suka pada Salam! Ibu: Itu bukan alasan bagi Salam untuk tidak ke sekolah. Cepat, bangun sekarang! Salam: Baiklah, sekarang emak pula berikan Salam dua sebab mengapa Salam mesti pergi ke sekolah. Ibu:

Eh? eh? bertuah punya anak! Salam dengar baik-baik, pertama Salam sudah berusia lima puluh tahun. Kedua Salam PENGETUA SEKOLAH!!!

Like and share jika lawak!! Hahah..jangan marah naaa
_________________________________________
[VIDEO] – KRU TV3 TERKEJUT MELIHAT KEHADIRAN ORANG BUNIAN DIKAWASAN ITU..LIHAT APA YANG TERJADI AMAT MENAKUTKAN..

Kru tv3 terkejut melihat kehadiran orang bunian dikawasan itu..lihat apa yang terjadi amat menakutkan

Di kata kan kru tv3 ini cuba untuk meninjau kawasan yang di kata kan wujudnya orang bunian di tempat itu namun setelah disiasat tempat tu memang nyata ada orang bunian yang tinggal kat kawasan itu

Dan kru tv3 amat terkejut melihat kelibat orang bunian yang berkeliaran di kawasan berkenaan.dan di kata kan orang bunian itu selalu menganggu orang yang duduk berdekatan dengan kawasan itu terutama sekali budak budak sekolah

Kalau anda semua nak tau ceritanya jom layan video yang kami kongsi kan dengan anda semua..layan

Iklan Penaja

Sila tonton video:

________________________________________
VIDEO – Viral Aset Uqasha Senrose Terjojol..Nasihatkan supaya Hormat Orang!

Ringkasan Video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)
Viral Aset Uqasha Senrose Terjojol..Nasihatkan supaya Hormat Orang!
Selamat datang ke channel videoviral. Kami menyajikan pelbagai video informasi dan gaya hidup untuk tontonan anda.Jika anda ingin terus menonton video sila scroll ke bahagian bawah.Untuk mengetahui cerita selanjutnya sila tonton video ini sampai ke hujungnya supaya anda mendapat informasi yang lengkap.

Jika ada sebarang cadangan atau pertanyaan sila berhubung dengan admin laman web ini.

Video di dalam web ini adalah untuk hiburan semata mata.Sila scroll ke bawah untuk melihat video penuh mengenai kisah ini.
Terima kasih kerana sudi menonton.

Sila scroll ke bawah untuk melihat video nya.

Jangan lupa like fan page kami di bawah.Terima kasih.

VIA-LUAHANRASA

Loading...