Gambar Lelaki Ini Buat Kami ‘Pecah Perut’… Gambar Last Paling Lawak, Kelakar Habis!

Sharing is caring!

Dengan kemajuan teknologi pada hari ini, semua perkara sangat canggih dan dihujung jari sahaja. Jika pandai menggunakan kreativiti dan skil editing yang power seperti lelaki ini, korang pasti dalam menghasilkan sekeping gambar yang cantik. Pertama kali kami tengok pun macam tak percaya, macam real!

Kalau macam ni lah, sifu Kazar pun boleh kalah! Hahahah keras perut gelak!
Selamba je dia kacau orang tengah dating

 

Loading...

Seperti yang di lakukan oleh pemuda dari Batam, Indonesia ini Syahril Ramadhan yang tular di media sosial kerana kehebatan beliau dalam mengedit gambar beliau bersama artis kesayangan.
Siap urut kaki!
 

 

Para pengikutnya bukan sahaja memuji kehebatan beliau, bahkan ada yang menyangka bahawa ianya adalah gambar original beliau bersama artis tersebut.
Macam real je

 

 

Setiap gambar yang diupload oleh beliau juga mendapat ribuan likes dari para pengikutnya.

Loading...

Gambar keluarga pun nak masuk, siap ‘tenung’ lagi

 

Kopak la duit, awek asyik nak shopping je heheh

Bangun-bangun jom pergi shopping
Dah nak kahwin ke?

 

 

Yang ni paling lawak!

 

Selamba je duduk atas orang tu hahahah. Memang berdekah ketawa sampai keluar air mata. Ditambah pula dengan reaksi mukanya yang bersahaja dan lucu itu, memang tak boleh tahan. Nak tengok banyak lagi gambar lain, korang boleh ke facebook beliau : Syahril Ramadan

sumber : Amazingnara via : Kisah Dunia

Loading...