Foto Fathia Latiff Tidak Bertudung Bukan Throwback Tetapi Baru?

Sharing is caring!

Tentu anda semua tahu, Fathia Latiff dikecam hebat oleh netizen sehingga ada yang menuduh beliau hendak buka tudung dan menggelar beliau kafir gara-gara memuat naik foto “throwback”  belum bertudung  dengan rambut berwarna perang. Kini timbul pula dakwaan mengatakan foto tersebut sebenarnya adalah “throwback” beberapa hari lalu dan bukannya sebelum Fathia berhijrah.

 

Loading...

Menurut Miss K di portal Astro Gempak, teman Fathia didalam foto tersebut yang dikenali sebagai Shahrizan turut memuat naik foto yang sama dengan hashtag #AllRed #tb bersempena meraikan hari jadinya. Walaubagaimanapun, apa yang menjadi persoalan besar kini ialah tarikh hari jadi Shahrizan jatuh pada 13 Disember iaitu kira-kira empat hari lalu.

 Miss K cuba berfikiran baik, husnudzon orang kata, tapi semuanya goyah selepas Miss K dihubungi oleh rakan lama Miss K, Sheena. Kau rasa apa Miss K? Throwback masa free hair sebelum April 2016 ke atau throwback beberapa hari lepas? Dekat Instagram Shahrizan tu, ada posting ‘happy birthday to me’, tapi tarikhnya adalah pada 13 Disember yang lepas.

Jadi kalau Fathia dan Shahrizan tulis hashtag gambar tu gambar throwback, maksudnya tu throwback beberapa hari lepas atau throwback beberapa tahun lepas? Hairan betul aku ni Miss K sebab posting Shahrizan memakai baju sama berwarna merah seperti dalam fotonya bersama Fathia adalah pada 4 hari lalu.

Sejauh mana kebenaran berita tersebut tidaklah kami ketahui. Apa-apa pun, kami enggan menuduh dan hanya ingin berfikiran positif. Harapnya ia benar-benar foto “throwback”.

Sumber Berita : Astro Gempak

Loading...

Baca selanjutnya……..
Gara-gara Bella Didakwa Hamil, Engku Emran Tutup Ruangan Komen..

Betul ke dah hamil? Berita ini telah penjadi satu persoalan di kalangan selepas video yang dimuatnaik oleh Laudya Cynthia Bella di akaun Instagram-nya. Ia membuat video boomerang itu terfokus pada bahagian perutnya hingga membuat para netizen berspekukasi bahawa bintang filem ‘Surga yang Tak Dirindukan 2′ itu sedang hamil.

Hal itupun diperkuat dengan posting terbaru Engku Emran diinstagramnya ketika sedang bersama anak perempuannya Engku Aleesya menyaksikan filem ‘Star Wars: The Last Jedi’.

“The Last Jedi with my first child #3D,” tulisnya.

Hal tersebut dapat komen berbagai dari para netizen. Mulai dari ucapan selamat hingga bertanyakan kebenaran kehamilan isteri.  Oleh kerana itu Emran telahpun menutup ruangan komen. Mungkin manhu sedikit privasi dan tidak mahu diheboh-hebohkan.

Bella dan Emran bernikah pada 8 September 2017 lalu. Selepas bernikah Bella memilih untuk tumpukan perhatian untuk menjaga anak dan suaminya dan jarang lagi tampil di kaca TV.

 

Loading...