AKU TAK SENGAJA TERJUMPA VIDEO KISAH SILAM ISTERI AKU DI KENDURI…

Sharing is caring!

Salam min.. Maaf jika cerita saya keterlaluan. Kisah sy macam ni. Sy dan wife baru kawin 8bulan. Kenal kat kolej. Dia memang cantik manis. Semalam buat air mata jantan sy jatuh sebab terjumpa memori kad dan pasang dekat phone sy.sebab sy guna phone baru, sy guna jela apa yg ada.

ingtkan adik sy yg punya.sekali tengok ada dua video. Itu wife sy tengah kena game dengan dua orang jantan saitan.jantung sy macam nak luruh min. Satu lagi wife sy tengah b***j** sorang jantan lain pulak dasyat wife sy. Dulu masa kenal sy tak tau cerita lama dia.tapi pada malam pertama sy dah tau dia dah longgar dan itu adalah perjanjian aku dan dia takkan ungkit kisah silam.

Loading...

Tapi video itu buat aku rasa macam nak mati. Wife sy kena g*ngb*ng. Kena kenduri kata budak melayu. Yg paling aku sedih dalam video tu jantan setan tu kata..

Wey memang best la dia ni buat lauk. Terus mereka gelak2 menyirap darah aku. Pastu mereka kata semalam lagi sempoi sampai empat orang. M*l*cet beb!! Aku memang teringat dari semalam ayat tu aku dah tak pergi kerja dua ari.aku resah. Aku tinggal kan bini aku dia wasap aku.aku screen short dan dia kata sori. Itu kisah lama. Macam mana min aku dah tak ikhlas nak jumpa wife aku.

 

sumber : krt
______________________________________
 
6 SEBAB PELIK Kenapa Amerika TAKUT Dengan Briged Al Qassam. No #4 Sangat WOW..
Tindakan Trump yang bongkak tu betul-betul buat umat Islam marah. Kemuncaknya, Briged Al Qassam dari Gaza telah beri kata dua kepada Israel. Persoalannya apa hebatnya Al Qassam ni sampai Amerika pun mungkin boleh berubah keputusan. Ikuti jawapannya di bawah.
BILANGAN ANGGOTA AL QASSAM YANG SEDIKIT TAPI BERKUALITI
Briged Al Qassam adalah sayap ketenteraan HAMAS mempunyai seramai 30’000 keanggotaan. Israel laknatullah pula yang kononnya diakui menduduki tempat ke-4 Tentera terbaik dunia memiliki keanggotaan seramai 720’000 orang masih belum mampu meranapkan pertahanan Briged Al Qassam.

Perlu ingat, Israel memiliki keupayaan ketenteraan yang canggih dan mempunyai sekutu rapat yang memberi dana dan sokongan padu kepada mereka.

Loading...

Umpama langit dan bumi bukan kalau dinilai kedua dua pasukan. Persoalannya, hari ini sudah masuk hari ke-39, Israel masih gagal mengambil tanah Gaza walaupun sejengkal! Ini rahsia kekuatan Briged Al Qassam

1. UNIT KOMANDO AL QASSAM YANG LICIK

Keberanian komando Al Qassam terkenal dalam strategi peperangan pelbagai. Sebahagian besar kematian tentera Israel adalah disebabkan oleh serangan darat Komando Al Qassam.

Operasi dilakukan secara tersusun dan mesti dilakukan selama dua minit untuk melakukan serangan dan berundur semula ke terowong. Strategi yang menonjol adalah jerangkap samar yang mampu memusnahkan kereta kebal Israel dengan alat kawalan jauh.

2. TERTUBUHNYA SKUAD AMFIBIA AL QASSAM

Buat pertama kali dalam sejarah, negara haram Israel dapat ditembusi melalui jalan laut. Skuad ini dikenali sebagai skuad amfibia. Jumlahnya tak ramai tapi cukup membuatkan musuh tak lena tidur malam. Mereka berjaya menyelinap ke sebuah kem tentera dan melakukan serangan darat secara berdepan.

3. PEMILIKAN ROKET R-160 BERJARAK JAUH

Israel kan dalam Palesin dan Palestin pun dalam Israel. Jadi jarak kedua negara ini sangat dekat dan rapat-rapat. Dengan adanya stok roket R-160 ini, Israel selalu berfikir dahulu sebelum buat apa-apa ancaman.

Roket ini mampu menjangkau sehingga 160km dan pernah berjaya dilancarkan ke Haifa, bahagian paling utara negara haram tersebut. Tiada lagi tempat selamat untuk rakyat israel.

4. SENJATA PENEMBAK TEPAT “GHOUL” BUATAN SENDIRI

Sniper atau senjata penempak tepat yang diberi nama Ghoul ini mampu mencapai jarak sejauh 2km sedangkan sniper biasa hanya mampu pergi sejauh 1km sahaja. Senjata ini dipercayai mempunyai keupayaan teleskopik.

Dan paling best adalah senjata ini adalah buatan Palestin dan banyak negara pun mula berminat untuk memilikinya.

5. PELANCAR ROKET ANTI IRON DROME

Ini sangat memeningkan Israel dan sekutu rapatnya, Amerika. Sistem Iron Drome yang didakwa sebagai sistem penangkas roket terbaik dunia boleh bocor juga di tangan teknologi roket Briged Al Qassam.

Ini memalukan Israel dan Amerika sehingga memaksa Amerika mengeluarkan jutaan dollar untuk menyediakan teknologi baru iron Drome.

6. MEMILIKI PESAWAT TANPA PEMANDU DRONE

Sekali lagi Israel dimalukan setelah Ababil, nama pesawat tanpa pemandu DRONE pertama Briged Al Qassam membuat tinjauan udara di tanah haram israel tanpa disedari.

Kehebatan ini diakui sendiri oleh Israel hingga terpaksa menanggung rugi dan malu teramat. Ayuh kita doakan kemenangan buat umat Gaza dan Palestin.

Sumber: Saya Luv Islam via TheVocket

Loading...