21 KEGAGALAN PHOTOSHOP PALING FAIL TAPI KELAKAR. 4 TERAKHIR TU PALING KELAKAR.

Sharing is caring!

Jika anda mempunyai kemahiran dan skill yang mencukupi, anda boleh mengubah dan memanipulasi apa sahaja gambar.

Ingin kelihatan kurus, kulit lebih cerah, jerawat dan jeragat dihilangkan, menunggang ikan jerung putih sambil bergusti dengan beruang hitam? Semuanya boleh.

Loading...

Tapi masalahnya bila designer yang tak tahulah, mungkin tengah mengantuk, tengah mabuk todi atau mungkin tengah layan hidu gam barang sepam dua, sampai hasil photoshop yang dihasilkan menjadi seakan-akan ianya dihasilkan dengan Microsoft Paint. Anda faham maksud saya kan?

Di sini ditampilkan 20 kegagalan photoshop paling fail yang kadang-kadang nampak lawak dan ada juga mengerikan. Cekdemout and be afraid, be very afraid.
photoshop fail

Tangan hantu?

 photoshop fail

Gila menakutkan pinggang dia

 photoshop fail

Loading...

Satu-satunya bijirin yang akan membuatkan anda menjadi putih
photoshop fail
Syarikat games multimillionaire yang kedekut hidung taik masin nak membeli stock photo

photoshop fail
Diet secrets terhebat; anda bukan sahaja dapat mengurangkan berat malah kehilangan kaki

photoshop fail

Tangan hantu lagi?
photoshop fail

Child’s Play? Gila seram
photoshop fail
Dia pegang tangan siapa?
photoshop fail
Bad hand job
 photoshop fail
photoshop fail

High School Musical mungkin mengupah budak sekolah untuk kerja photoshop
photoshop fail

Macam mana dia pusing kepala sampai macam tu sekali doh?
photoshop fail

Invisible handbag
photoshop fail

Bayi mutan dengan tujuh jari
photoshop fail

Crowd copy paste. Aguero kan tu?
photoshop fail

Ada orang bersembunyi, cuma tangan yang kelihatan.
photoshop fail

Pak cik ni baru lepas makan orang dan sedang memperdaya anda dengan bunga dan muka pedo untuk menjadikan anda mangsa seterusnya.
photoshop fail

Anak Brad Pitt ada evil twin.
photoshop fail

The real skinny.
 photoshop fail

4 jari? The Simpsons?
photoshop fail
Tangan sotong.

Sumber dari aislimau

Loading...