12 GAMBAR – ‘AFEEQ ANAQI’, NAMA ANAK SULUNG AMYRA & AMAR

Sharing is caring!

Setelah sekian lama menanti dan berteka-teki tentang baby AA, akhirnya nama anak sulung pasangan selebriti, Amyra Rosli dan Amar Baharin yang dilahirkan pada 15 Oktober lalu itu didedahkan.

Loading...

Pernah meminta pengikutnya teka apakah nama anaknya melalui Instagram sambil memberi klu huruf hadapan ‘AA’, kini Amyra menerusi Insta Stories telah berkongsi dimana mereka memilih nama ‘Afeeq Anaqi’ untuk anak mereka.

Malah, nama akaun Instagram @amyramarjr. turut ditukar kepada nama sebenar anak mereka iaitu ‘Afeeq Anaqi’.

Klik untuk gambar besar

Bukan itu sahaja, malah dislay picture untuk akaun tersebut juga telah ditukar kepada wajah anak mereka yang lebih jelas kelihatan.

Teruja dengan perkongsian kedua pasangan ini, ruangan komen di IG Afeeq yang kini mempunyai 109k pengikut itu dihujani dnegan ucapan-ucapan positif.

Loading...

Apapun, semoga Afeeq Anaqi membesar menjadi anak soleh serta berbakti kepada kedua ibu bapanya.

sumber
__________________________________________
[VIDEO] SEIRAS!! Foto Gadis Sabah Seiras Kajol Jadi Tular..tapi versi ayu Bertudung.. Comelnyaa….Tengok video tu tak percaya…

foto Gadis Sabah Seiras Kajol Jadi Tular..tapi versi Ayu Bertudung.. –

Sebelum ini kita pernah digemparkan dengan kehadiran Selena Gomez versi Malaysia yang merupakan seorang gadis jelita dari Negeri Di Bawah Bayu, Sabah.

Namun kali ini muncul pula gadis yang mempunyai iras wajah aktres terkenal Bollywood, Kajol Mukherjee.

Gadis yang dikenali sebagai Tasha Muslie itu juga berasal dari Sabah dan mula menjadi tular selepas fotonya dimuat naik di laman Instagram seorang jurusolek.

gadis sabah seiras kajol jadi viral 2

Kredit foto: Instagram Yati Makeover

Masih menatap foto ini. Akak cari gambar Kajol yang solekan dia lebih kurang seperti adik Tasha semalam (Rabu) untuk bagi nampak lagi sama. Kalau suka tolong klik suka dan kongsi. Bagi tular Kajol Sabah kita.

Menurut jurusolek itu lagi, dia juga menyedari akan fenomena kemunculan wajah seiras selebriti yang rata-ratanya datang dari Sabah.

gadis sabah seiras kajol jadi viral 3

Kredit foto: Instagram Yati Makeover

Betullah di Sabah ni macam-macam ada rupa gadis-gadisnya. Gadis berwajah iras Kajol pun ada. Terima kasih adik @tashamuslie kerana sudi tadah muka untuk kali kedua.

Malah, Tasha sendiri turut berkongsi fotonya di Instagram dengan kapsyen berbunyi, “Be love, be light. Theme make up, would be like Kajol. Yay or nay?” (Jadi cinta, jadi cahaya. Tema solekan ini, akan menjadi seperti Kajol. Berjaya atau tidak?)

gadis sabah seiras kajol jadi viral 4

sumber

Loading...