Video Panas!! Mami Mas Idayu Dihentam Netizen Kerana Mengkritik Persembahan Baby Shima Terlalu Teruk Sehingga Berlaku Pergaduhan Di Pentas Semalam..

Sharing is caring!

Menerusi program realiti tv D’ Academy Asia 3 yang berlangsung di Indonesia semalam, Mami Mas Idayu dilihat begitu agresif saat mengkritik persembahan Baby Shima..

Video persembahan Baby Shima


Menerusi persembahan Baby Shima ini, Mami Mas Idayu tidak berpuas hati dengan persembahan beliau yang dikatakan terlalu banyak kesalahan didalam persembahan beliau. Seolah-olah Baby shima tidak menerapkan ilmu yang selalu beliau bertanya kepada Mami Mas Idayu sebelumnya.

Loading...

Video Kritikan Mas Idayu


Video kritikan Mami Mas idayu tersebut adalah positif untuk mendidik anak Malaysia untuk berjaya. Kepoh Kuat perhatikan mungkin cara beliau sedikit tegas sebagai seorang pengkritik tetapi itu mungkin cara beliau supaya Baby Shima akan ingat segala pesanan dan teguran beliau selepas ini. Ini juga kerana Baby Shima menjadi salah satu harapan Mami Mas Idayu agar berjaya di Akademi tersebut dengan menggalas nama Malaysia.

Berlaku sedikit pergaduhan antara Kak Ros dan Mami Mas Idayu. Apa yang Kak Ros lakukan dikatakan seperti ingin membuat Mami Mas Idayu dibenci kerana kritikan tegas beliau.

Kerana kritikan tegas Mami Mas Idayu ini juga, mendapat banyak kecaman dari netizen yang mungkin tidak memahami tugas Mami Mas Idayu di pentas D’ Akademi Asia 3.

Video backup Mami Mas Idayu

Loading...

Di dalam video ini mengatakan bahawa segala kritikan dan hentaman dari Mas Idayu itu adalah biasa. Untuk proses pelajaran dan beliau juga mengatakan bahawa dulu saat beliau belajar, lagi teruk.. Sehingga dipukul oleh guru beliau..

Melalui video ini semua, netizen boleh menilai semula tindakan Mami Mas Idayu adalah benar atau tidak. Segalanya untuk nama Malaysia.

Kami dari Kepoh Kuat mengharap semoga Baby Shima terus berjaya serta Mami Mas Idayu tidak putus asa untuk mendidik.

Sumber

Kredit video : FB Nur Qomarullah

 

 

_____________________________________

 
Ini Sebab Sebenar Kenapa Cikgu Matematik Hot Ini Jadi Viral Di Internet!

 

 

Sebuah rakaman yang memaparkan aksi seorang guru wanita yang sedang mengajar di dalam sebuah kelas jadi viral di internet baru-baru ini.

 

Image result for woman hot maths teacher

 

Guru wanita yang memakai dress yang berwarna kelabu ini telah mencuri perhatian netizen-netizen dari seluruh dunia kerana perwatakan dan personaliti beliau yang dilihat elegan dan mempersonakan.

Jujur kami tanya anda semua, siapa yang tidak mahukan guru sebegini untuk mengajar subjek yang paling kita benci di sekolah kan?

Image result for woman hot maths teacher

 

VIDEO:

sumber: taikotai

Loading...