PELIK TAPI BENAR ! Selain Menjaga Pesakit, Sekumpulan Jururawat Khas Ini Juga Ditugaskan Untuk Menyusu Lelaki Dewasa..

Sharing is caring!


PELIK TAPI BENAR ! Selain Menjaga Pesakit, Sekumpulan Jururawat Khas Ini Juga Ditugaskan Untuk Menyusu Lelaki Dewasa..

China memang dikenali dengan perkara pelik dan bagi kita tidak masuk akal. Salah satunya pekerjaan sebagai ‘Jururawat Basah’.

Jururawat biasanya bertugas untuk merawat orang sakit. Apa sebenarnya pekerjaan para jururawat basah ini? Tugas jururawat basah ini adalah untuk menyusukan, bukan hanya kanak-kanak, tetapi juga orang dewasa.

Loading...

Memetik sumber, berbeza dengan jururawat, jururawat basah tugas utamanya adalah untuk menyusukan. Perkhidmatan ini ditawarkan bukan hanya untuk kanak-kanak, malah juga untuk orang dewasa.

Menurut syarikat yang menyediakan perkhidmatan ini, syarikat Xinxinyu Household Service Company berpangkalan di Guangdong, China. Orang yang ingin menyewa perkhidmatan ini meningkat, bukan untuk kanak-kanak, tapi orang dewasa itu sendiri untuk tujuan peribadi.

Minum air susu ibu sudah menjadi satu trend popular di kalangan orang kaya di China. Negara mereka juga mempunyai tekanan kerja yang tinggi. Ada yang menyewa jururawat basah ini bekerja di rumah selama sebulan agar selalu mendapatkan bekalan susu segar setiap hari.

Menurut orang yang pernah menyewa perkhidmatan ini, jururawat basah boleh disewa dengan kos kira-kira 10,000 hingga 20,000 Yuan iaitu sekitar RM6,000 hingga RM12,000. Harga ini dianggap wajar oleh para pelanggan yang pernah menyewa perkhidmatan ini.

Ada di antara jururawat basah yang disewa juga masih muda dan berpenampilan menarik dan harganya boleh mencecah lebih mahal lagi, sehingga berlipat kali ganda.

 
___________________________________________

Loading...

[10 Gambar] Trend Buka Baju Awek Rempit Indonesia Yang Terlampau..! Gambar No.8 Memang Merecikk..!

Motosikal selalunya digunakan sebagai alat pengangkutan, bagi sesetengah orang hobi pengubahsuaian motosikal pula adalah untuk menyertai dalam pertandingan pengubahsuaian. Pengubahsuaian motosikal sering dipamerkan dalam majalah dan media sosial

Sejak akhir-akhir ini di media sosial Indonesia banyak pengemar pengubahsuaian motosikal yang memuat naik gambar motor bersama dengan model yang pose seperti hendak membuka baju.

Model gadis ini kelihatan duduk di hadapan motor dan mengangkat baju yang dipakai sehingga nampak payudara dan pakaian dalam mereka.

 

 

 

Gambar-gambar seksi model motosikal yang bergaya cara baru ini dianggap sebagai pemanis yang akan membuat gambar menjadi lebih menarik lagi.

 

 

Gejala ‘mat rempit’ bukanlah merupakan satu gejala yang baru. Malah, gejala sebegini telah lama wujud dan kedengaran hangat diperkatakan di dalam media elektronik mahupun media cetak. Gejala ini sudah semakin merebak dan telah menjadi lumrah dengan penglibatan masyarakat tanpa mengira batas umur dan bangsa.

Gejala merempit yang semakin menular dan menjadi-jadi dalam kalangan remaja serta sikap remaja yang semakin mengganas telah membuatkan panggilan ‘mat rempit’ tidak lagi digunakan. Sebaliknya, kini panggilan tersebut telah ditukarkan kepada panggilan ‘samseng jalanan’.

Trend menunjukkan aksi menunggang motosikal di jalan raya dengan pelbagai bentuk gaya oleh remaja dan belia khususnya sehingga mendatangkan kecelakaan perlu dikawal dan dihapuskan segera secara menyeluruh kerana ia akan menjadi gejala sosial yang sukar dirawat.

Aksi samseng jalanan yang berbahaya akan menyebabkan nyawa pengguna jalanraya lain berada dalam keadaan yang membimbangkan.

Antara aksi-aksi berbahaya yang biasanya dilakukan oleh golongan mat rempit ini ialah:

1. Wheelie – menunggang laju sambil mengangkat tayar di bahagian depan.
2. Wikang – menunggang sambil mengangkat tayar di bahagian belakang.
3. Scorpion – menunggang motosikal sambil kaki menghala di bahagian atas.
4. Superman – menunggang laju sambil terbaring seperti aksi superhero, Superman sedang terbang.
5. Pereng/corner – bahagian meletak kaki bergesel di jalan raya ketika menunggang di selekoh.

sumber:Budakmentah

Loading...