CERITA LAWAK LAKI BINI YANG BARU KAHWIN

Sharing is caring!

Lawak

Mari bergelak sakan dan basahkan gusi anda dengan baca cerita lawak ini”Cerita Lawak Laki Bini Yang Baru Kahwin”
Conform berguling-guling gelak..Kelakar giler siot..

Loading...

saat indah awal perkahwinan..

Teruna: Akhirnya inilah saat yang aku tunggu sekian lama

Dara: Apakah kau rela kalau aku pergi?

Teruna: Tentu tidak! Jangan sesekali kau berfikiran begitu!

Dara: Apakah kau mencintaiku?

Teruna: Tentu! Selamanya akan tetap begitu!

Loading...

Dara: Apakah kau pernah berlaku curang?

Teruna: Tidak Aku tak akan melakukan hal se buruk itu!

Dara: Mahukah kau menciumku?

Teruna: Ya

Dara: Sayangku…

Sesudah 5 tahun perkahwinan… Korang baca dari bawah keatas pulak. hehehe

Sumber: sembangjambang

Lawak selanjutnya…………….
Lawak Teka-teki Membunuh

Lawak

Bosan2 tak tahu nak buat apa try lah IQ kawan2 korang dgan teka-teki ni . Hati2 jangan sampai dibunuh .

1) Lubang ape yang rasanye hangat,nikmat dan nyaman?
> Answer: LUBANGun pagi2, tarik selimut pas tu tido balik.

> 2) Minyak ape yang disukai oleh lelaki?
> Answer: MINYAKsikan pertandingan bolasepak Liga-M

> 3) Kuih ape yang bungkusnya di dalam, isinya di luar?
> Answer: Kuih salah bikin.

> 4) Binatang ape power Karate?
> Answer: Kuda belang.cube kira brape black belt dia ade.

> 5) Siape yang menemukan dompet kulit?
> Answer: Yang menemukan dompet kulit tu.. tolong pulangkan kepada saye.

> 7) Pintu ape yang walaupun dengan 10 org pun tak leh nak tolak?
> Answer: Pintu yang ade tulis ‘TARIK’

> 8) Saya ade 3 kepala,4 tangan dan 5 kaki…siapakah saya?
> Answer: Pembohong…

> 9) Apa dia ‘Jauh di mata, dekat di hati’?
> Answer: Usus

10) Binatang ape yang seluruh anggota tubuhnya kat kepala?
> Answer: Kutu rambut

> 11) Nenek sape jalannya meloncat-loncat?> Answer: Neneknye si katak

> 12) Ape beza sekretari baik ngan sekretari kurang baik?
> Answer: – Sekretari baik………………’Selamat pagi tuan’
> – Sekretari kurang baik………..’Dah pagi ni tuan’

> 13) Ape persamaan Michael Jordan ngan Michael Jackson?
> Answer: Dua-dua tak kenal korang…hehe

> 14) Tukang ape yang kalau dipanggil, die menjenguk ke atas?
> Answer: Tukang gali kubur

> 15) Nak mencari sikit punye susah, bile dah dapat buang, ape bendanya?
> Answer: Tahi hidung

> 16) Ape persamaan kain jemuran ngan telefon?
> Answer: Dua-dua kalau dah ‘kringgg’ bole diangkat..

17) Knape pokok kelapa kat depan rumah harus ditebang?
> Answer: Mestilah kene tebang, sape nak cabut pokok kelapa …gile ke…

18) Gajah terbang dengan ape?

Answer: Dengan susah payah……

Loading...